Imperialen | Mobietec
mobietec imperialen
mobietec imperiaal S1V45
mobietec imperiaal S1V72
mobietec imperiaal S2M
mobietec imperiaal S2V80/50
mobietec imperiaal S2V110/80
mobietec imperiaal S3V
mobietec imperiaal S3M

IMPERIALEN

Voor het daktransport wordt vaak gebruik gemaakt van een imperiaal. Het is de ideale uitbreiding om lange stukken, zoals bijvoorbeeld ladders, planken, buizen of balken te vervoeren. Montage kan op iedere bestelwagen. In de meeste gevallen zijn er zelfs vanuit de fabriek montagepunten voorzien.

De combinatie van geanodiseerd aluminium en RVS zorgt niet alleen voor een lange levensduur van uw product, maar ook voor een laag eigengewicht. Hierdoor kan het imperiaal maximaal beladen worden, rekening houdend met de opgegeven maximale daklast. Bij alle imperialen worden dwarsliggers gebruikt, die een belasting van minimum 200 kg per stuk aankunnen. De productie binnenshuis zorgt dan weer voor korte leveringstermijnen.

mobietec imperialen zijn standaard uitgerust met een spoiler. Deze zorgt ervoor dat de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over het imperiaal en de wagen vloeit. Bij bestelwagens zonder achterklep wordt standaard ook een ladderrol voorzien. Dankzij de ladderrol kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op het imperiaal worden geladen.