Importeurs, garages en carrossiebedrijven | Mobietec

mobietec is een betrouwbare partner van importeurs, garages, ombouwers en carrosseriebedrijven. De snelle levertermijn, het leveren van maatwerk, de uitstekende dienstverlening en service na verkoop zijn hierbij de grootste troeven.

mobietec producten zijn leverbaar voor bijna iedere bedrijfswagen. Of het nu om een Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, MAN, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Opel, Toyota of Volkswagen gaat, mobietec heeft voor elke wagen het gepaste accessoire in zijn gamma.

mobietec imperialen en lastendragers zijn uitermate geschikt voor het transport van lange materialen op het dak van de bedrijfswagen. Om nog beter tegemoet te kunnen komen aan de diverse klantenwensen, werd het aantal types dakdrager uitgebreid tot 7. Naast de standaard dakdragers met gesloten rand werden, op vraag van de klant, de dakdragers met open rand geïntroduceerd, waarbij de hoogte van de opening varieert om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op het vervoer van verschillende types lasten. Om het plaatje compleet te maken, werden ook twee dakdragers met lage rand op de markt gebracht. Deze toe­passing is vooral handig voor mensen die beperkt zitten qua inrijhoogte.  

De mobietec glasrastelen zijn ideaal voor het vervoeren van plaatwerk, glas of ramen. De glasrastelen zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS, wat zorgt voor duurzaamheid. Bovendien zijn de glasrastelen getest volgens verschillende Europese EN normen. Voor glasvervoer binnenin de bestelwagen, heeft mobietec een constructie die op maat van het voertuig gemaakt wordt. Deze interne glasdrager kan zowel aan de linkerkant, aan de rechterkant of aan beide kanten geïnstalleerd worden. Zelfs een uitschuifbare variant behoort tot de mogelijkheden. Daarmee wordt laden en lossen helemaal een fluitje van een cent.

Daarnaast beschikt mobietec ook over een uitgebreid gamma aan accessoires: ladders, raamroosters, sjorogen, ...  

Voor mobietec klanten werd een tailor-made online klantenportaal ontwikkeld. Deze vormt de schakel tussen importeurs, garages, ombouwers, carrosseriebedrijven en mobietec. Als mobietec dealer kunt u hier terecht voor het opmaken van offertes naar uw klanten toe, het plaatsen van bestellingen bij mobietec, het opvragen van technische info en tekeningen en het bestellen van mobietec promomateriaal.