we carry your load | Mobietec

we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden naar betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi kan zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, afgewerkte en op maat gemaakte producten naar wens van elke klant. Dit alles ondersteund door een uitstekende klantenservice.

 

snel

Een serviceteam op de baan, antwoord binnen de dag en leveringen binnen 2 weken. Dit is wat wij u beloven. De telefoon wordt doorgaans onmiddellijk opgenomen en op mailtjes krijgt u binnen de dag een antwoord. Ook hebben we een eigen serviceteam op de baan zodat wij uw serviceaanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.

kwaliteitsvol

Wij luisteren naar uw speciale wensen. Onze focus ligt op kwaliteitsvolle op maat gemaakte producten en dat is met kracht en plezier. Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij 2 jaar garantie op al onze producten. Registreer uw product op onze website en u krijgt daar nogmaals 2 jaar bij.

aan een eerlijke prijs

Onze producten zijn allesomvattend. Zo is de ladderrol en spoiler bij een imperiaal steeds inbegrepen en wordt het leveren van een volledig geassembleerd product, klaar voor montage op het voertuig, ook niet aan een meerprijs bijberekent.

met uitstekende klantenservice

Wij willen u bijstaan waar nodig van het moment van aanvraag tot zelfs na de verkoop. Comfort en efficiëntie betekenen voor ons dat u zich na aanvraag nergens nog zorgen om hoeft te maken.

U vraagt, wij dragen.