dakdragers op maat van bedrijfswagens
aluminium hoog open imperiaal
gesloten-imperiaal-met-mtube
alu ladderrol imperiaal
zwart laag open imperiaal
alu open imperiaal
2 wagens met imperialen en mtubes
17 jaar specialist
100.000+ trouwe gebruikers
in 15 landen

4 jaar garantie

Standaard biedt mobietec 2 jaar garantie op alle producten. Registreer uw product binnen een maand na aankoop en geniet van nog 2 jaar extra.

product registreren
product registreren

comfort voor iedere professional

we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden tot betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi mag zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, op maat afgewerkte accessoires voor bestelwagens. Steeds naar wens van iedere professional. Voor een blik achter de schermen, bekijk onze bedrijfsfilm hier.

mobietec in action

dakdragers en meer

op maat gemaakt voor iedere bedrijfswagen

Wij produceren imperialen, lastdragers, ladders en glasdragers die 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar zijn. Dankzij een unieke combinatie van aluminium en roestvrij staal zijn onze producten uitzonderlijk licht en verbazend sterk. Ze zijn snel te installeren en klaar voor onmiddellijk gebruik.

Bekijk ons gamma
roof racks, glass racks and ladders

gespecialiseerd in maatwerk

uitzonderlijke oplossingen voor uw transportbehoeften

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk. Bovendien kunnen aanpassingen snel worden doorgevoerd dankzij het modulaire ontwerp en de intelligente profielen.

Ontdek onze specials
mobietec specials

interessante accessoires

naast uw mobietec producten

Naast onze standaard producten, bieden wij ook tal van extra accessoires aan. Een ladderstop, zwaailichthouder, sjorogen en nog veel meer. Ontdek de verschillende accessoires hier.

ontdek onze accessoires
mtube of buizendrager gemonteerd op dakdrager