dakdragers op maat van bedrijfswagens | Mobietec
op maat gemaakt
sterk, licht en duurzaam
levertermijn ± 1 week

4 jaar garantie

Standaard biedt mobietec 2 jaar garantie op alle producten. Registreer uw product en geniet van nog 2 jaar extra.

Via het serienummer van uw product kunnen wij u ten allen tijde bijstaan.

product registreren
product registreren

dit is mobietec

how we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden naar betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi kan zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, afgewerkte en op maat gemaakte producten naar wens van elke klant, ondersteund door een uitstekende klantenservice. Voor een blik achter de schermen, bekijk onze bedrijfsfilm hier.

dakdragers en meer

op maat gemaakt voor iedere bedrijfswagen

Wij produceren imperialen, lastdragers, ladders en glasdragers die 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar zijn. Dankzij een unieke combinatie van aluminium en roestvrij staal zijn onze producten uitzonderlijk licht en verbazend sterk. Ze zijn snel te installeren en klaar voor onmiddellijk gebruik.

Bekijk ons gamma

gespecialiseerd in maatwerk

uitzonderlijke oplossingen voor uw transportbehoeften

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk. Bovendien kunnen aanpassingen snel worden doorgevoerd dankzij het modulaire ontwerp en de intelligente profielen.

Ontdek onze specials

interessante accessoires

naast uw mobietec producten

Naast onze standaard producten, bieden wij ook tal van extra accessoires aan. Een ladderstop, zwaailichthouder, sjorogen en nog veel meer. Ontdek de verschillende accessoires hier.

ontdek onze accessoires