Dakdragers op maat van elke bedrijfswagen | Mobietec
voor elke vakman een oplossing
mobietec imperialen
mobietec glasrastelen
mobietec ladders
geborgd productieproces
hoogwaardige afwerking
op maat gemaakte producten

verdubbel uw garantie

Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij 2 jaar garantie op al onze producten. Registreer uw product hier en u krijgt daar nog 2 jaar bovenop.

product registreren

dit is mobietec

how we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden naar betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi kan zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, afgewerkte en op maat gemaakte producten naar wens van elke klant, ondersteund door een uitstekende klantenservice. Voor een blik achter de schermen, bekijk onze bedrijfsfilm hier.

mobietec: een blik achter de schermen

dakdragers en meer

voor iedere bedrijfswagen

mobietec ontwerpt en produceert imperialen, lastdragers, glasrastelen, raamroosters en andere accessoires voor ieder type lichte bedrijfswagen. Maak uw wagen efficiënter en comfortabeler met een op maat gemaakt product dat er zijn hele levenscyclus goed blijft uitzien, met respect voor het milieu.

Bekijk ons gamma
roof racks, glass racks and ladders

mobietec specials

U zoekt een niet-alledaagse oplossing voor uw transportbehoefte? Dan hebben we goed nieuws. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatoplossingen. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp, alles kan. Bovendien is door de modulaire opbouw en de intelligente profielen maatwerk snel leverbaar.

Ontdek onze specials
mobietec specials

interessante accessoires

Wist u dat mobietec over een uitgebreid gamma aan accessoires beschikt? Een ladderstop, zwaailichthouder, sjorogen en meer. Ontdek de verschillende mobietec accessoires.

Bekijk onze accessoires
accessoires bedrijfswagens