dakdragers op maat van bedrijfswagens
mobietec producten
werken-bij-mobietec.jpg
mobietec dakdragers
mobietec glasdrager
Ladder en mSlide
mTube
imperiaal.jpg
mobietec ladders
mobietec dakdragers
specialist sinds 2005
160.000+ trouwe gebruikers
in 20 landen

ontdek onze 5e generatie dakdragers

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan deze editie van dakdragers, van tekeningen en prototypes tot gebruikerstests. We hebben een aantal upgrades doorgevoerd en deze zullen zeker een nieuwe standaard zetten in de wereld van de dakdragers.

Klik hier
Introduction to our new range

gepatenteerd mSlide systeem

Kies voor veiligheid, kies voor gebruiksgemak, kies voor mobietec.

Met onze nieuwe generatie dakdragers, kiezen wij voor veiligheid en gebruiksgemak dankzij ons nieuwe gepatenteerde mSlide-systeem. De mSlide, onverwoestbaar en betrouwbaar, vervangt moeiteloos de ladderrol met aanzienlijk verbeterde veiligheid bij het op- en afstappen van de dakdrager.

Ontdek meer over de mSlide
mslide.jpg

download onze gratis dakdragergids

Om aan de verscheidenheid van transportbehoeften tegemoet te komen, hebben wij diverse dakdrager modellen ontworpen. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online gids kan je op een snelle en efficiënte wijze jouw ideale dakdrager vinden.

Download de dakdragergids
dakdragergids.jpg

uw go-to-source voor betrouwbare bedrijfswagen accessoires

100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar

Bij mobietec zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van accessoires voor bedrijfsvoertuigen. Onze productlijn omvat dakdragers, glasdragers, ladders, Mtubes, kleinere accessoires en maatwerk. 100% Belgisch gemaakt van aluminium en roestvrij staal voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en lichtheid. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren en gebouwd om een leven lang mee te gaan.

Bekijk ons gamma
mobietec-uw-specialist-in-bedrijfswagen-accessoires.jpg

dakdragers voor professioneel gebruik

DIN 75302 ISO PAS 11154 gecertificeerd

Bij mobietec vindt u een uitgebreid assortiment professionele dakdragers, ook wel imperialen genoemd. Onze dakdragers zijn van de hoogste kwaliteit en volledig gecertificeerd, zodat u zeker bent van een veilig transport en langdurig gebruik.

lees meer over onze dakdragers
gesloten-dakdrager.jpg

de meest veilige glastransportoplossingen

EN12195, EN12642 en ECE R73 gecertificeerd

Glas of ramen veilig vervoeren? mobietec produceert zowel interne als externe glasdragers, ook wel glasrastelen genoemd. Beide zijn geschikt voor het veilig transporteren van glas, plaatwerk of ramen met je bestelwagen. Onze glasdragers worden op maat vervaardigd uit genaodiseerd aluminium en zijn getest volgens Europese EN-normen.

bekijk alle mogelijke glasdragers
glasdrager.jpg

gemakkelijk laden en lossen met een ladder

EN 131 gecertificeerd

mobietec biedt 4 soorten ladders die kunnen worden gecombineerd met de meeste dakdragers, zodat u gemakkelijk de perfecte ladder voor uw behoeften kunt vinden. Onze ladders zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn gebouwd met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Of u nu een ladder nodig heeft op de achterdeur, op scharnieren, geïntegreerd in de dakdrager of als een draaibare ladder, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bekijk de verschillen
ladders.jpg

interessante accessoires

naast uw mobietec producten

Naast onze standaard producten, bieden wij ook tal van extra accessoires aan. Een Mtube, ladderstop, zwaailichthouder, sjorogen en nog veel meer. Ontdek de verschillende accessoires hier.

ontdek onze accessoires
interessante-bedrijfswagenaccessoires.jpg

gespecialiseerd in maatwerk

uitzonderlijke oplossingen voor uw transportbehoeften

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een compleet nieuw ontwerp. Alles is mogelijk. Bovendien kunnen aanpassingen snel worden doorgevoerd dankzij het modulaire ontwerp en de intelligente profielen.

Ontdek onze specials
maatwerk.jpg

comfort voor iedere professional

we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden tot betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi mag zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, op maat afgewerkte accessoires voor bestelwagens. Steeds naar wens van iedere professional. Voor een blik achter de schermen, bekijk onze bedrijfsfilm hier.

een blik achter de schermen
when your vehicle needs accessories

4 jaar garantie

Standaard biedt mobietec 2 jaar garantie op alle producten. Registreer uw product binnen een maand na aankoop en geniet van nog 2 jaar extra.

product registreren
product registreren