Dakdragers op maat van elke bedrijfswagen | Mobietec
op maat gemaakt
hoogwaardige afwerking
levertermijn ± 1 week

4 jaar garantie

Standaard biedt mobietec 2 jaar garantie op alle producten. Registreer uw product op onze website en u geniet van nog 2 jaar extra garantie.

Via het serienummer van uw product kunnen wij u ten allen tijde bijstaan.

product registreren

dit is mobietec

how we carry your load

Wij geloven dat comfort en efficiëntie leiden naar betere werkprestaties en dat praktisch ook mooi kan zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, afgewerkte en op maat gemaakte producten naar wens van elke klant, ondersteund door een uitstekende klantenservice. Voor een blik achter de schermen, bekijk onze bedrijfsfilm hier.

dakdragers en meer

voor iedere bedrijfswagen

mobietec ontwerpt en produceert imperialen, lastdragers, glasrastelen, raamroosters en andere accessoires voor ieder type lichte bedrijfswagen. Maak uw wagen efficiënter en comfortabeler met een op maat gemaakt product dat er zijn hele levenscyclus goed blijft uitzien, met respect voor het milieu.

Bekijk ons gamma

mobietec specials

U zoekt een niet-alledaagse oplossing voor uw transportbehoefte? Dan hebben we goed nieuws. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatoplossingen. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp, alles kan. Bovendien is door de modulaire opbouw en de intelligente profielen maatwerk snel leverbaar.

Ontdek onze specials

interessante accessoires

Wist u dat mobietec over een uitgebreid gamma aan accessoires beschikt? Een ladderstop, zwaailichthouder, sjorogen en meer. Ontdek de verschillende mobietec accessoires.

Bekijk onze accessoires