Home | Mobietec
mobietec the perfect partner for every professional
mobietec imperialen
mobietec glasrastelen
mobietec ladders
mobietec: een blik achter de schermen
geborgd productieproces
hoogwaardige afwerking
op maat gemaakte producten

productregistratie

Een mobietec product gekocht? Vergeet niet om hier uw product te registreren en zo uw garantie met zes maanden te verlengen.

product registreren

mobietec neemt deel aan De Warmste Week

mobietec draagt als Belgische producent van aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen, graag zijn steentje bij om verwaarloosde dieren terug een toekomst te geven. Daarom schenkt mobietec tijdens de maanden oktober, november en december per verkocht product een deel van de opbrengst aan vzw De Zonnegloed. In deze drukke en stressvolle tijden helpen dieren ons terug te ontspannen en te genieten. Hoog tijd dus om iets voor hen terug te doen. Help ons mee het verschil maken tussen leven en dood voor dieren in nood.

mobietec steunt de warmste week

mobietec bedrijfsfilm

Een blik achter de schermen van mobietec.

Benieuwd hoe het er achter de schermen bij mobietec aan toe gaat? Bekijk dan zeker onze gloednieuwe mobietec bedrijfsfilm. Op een unieke manier brengen wij je het verhaal van jouw mobietec imperiaal, van productie tot installatie. Wij wensen je alvast veel kijkplezier!

mobietec: een blik achter de schermen

product in de kijker

Ons gamma imperialen werd uitgebreid.

Op vraag van de klant hebben wij ons gamma uitgebreid met imperialen met open rand, waarbij de hoogte van de opening varieert, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op het vervoer van verschillende types lasten. Om het plaatje compleet te maken, werden ook twee dakdragers met lage rand op de markt gebracht.

Bekijk ons gamma

mobietec specials

U zoekt een niet-alledaagse oplossing voor uw transportbehoefte? Dan hebben we goed nieuws. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatoplossingen. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp, alles kan. Bovendien is door de modulaire opbouw en de intelligente profielen maatwerk snel leverbaar.

Ontdek onze specials

interessante accessoires

Wist u dat mobietec over een uitgebreid gamma aan accessoires beschikt? Neem zeker een kijkje onder de rubriek producten.

Bekijk onze accessoires