Dakdrager | Bestel Hier | Professioneel transport | mobietec
mobietec-dakdrager-met-mtube
naturel-of-zwarte-aluminium-dakdrager
gesloten of open dakdrager
gesloten of open zijkanten dakdrager
verschillende soorten dakdragers
dakdragers voor verschillend daktransport
dakdrager gesloten en open
zwarte aluminium dakdrager

de beste dakdrager voor bestelwagens

Wilt u de efficiëntie en het laadvermogen van uw bedrijfswagen vergroten? Dan heeft u een professionele dakdrager nodig, ook wel een imperiaal genoemd. Een imperiaal is de oplossing om lang materiaal, zoals ladders, planken, balken en buizen, te vervoeren met een bestelwagen. Daarmee wint u plaats binnenin de bestelwagen wat de bedrijfswageninrichting een stuk gemakkelijker maakt. Dat bespaart ook trips heen en weer om materiaal op bestemming te krijgen.

Bij mobietec bent u aan het juiste adres voor een dakdrager op van uw bedrijfswagen. Zo zijn wij reeds sinds 2005 gespecialiseerd in het ontwerp en productie van professionele dakdragers. Ons uitgebreid gamma imperialen voldoet aan alle verschillende gebruiksbehoeftes. Ook kozen wij zorgvuldig de juiste materialen uit zodat deze een lange levensduur kunnen genieten.

Als professionele vakman kan je steeds bij een mobietec verdeler terecht voor een dakdrager op maat van uw wagen.

een lichte dakdrager met een hoge draagkracht

Een mobietec imperiaal wordt vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS. Deze combinatie is enorm sterk en tegelijk zeer laag in gewicht.

Onze dakdragers zijn zodanig sterk dat u er bij wijze van spreken olifanten mee zou kunnen vervoeren. Natuurlijk moet uw wagen dat ook aankunnen. U mag het dak van uw wagen enkel en alleen beladen tot het maximaal toegelaten gewicht, aangegeven door de fabrikant. Maar met onze dakdragers heeft u het grote voordeel dat u weinig laadcapaciteit verliest aan de dakdrager zelf. Dat lijkt ons zonde. 

een dakdrager voor alle weersomstandigheden, roestvrij

Aluminium imperialen ogen niet alleen mooi, ze blijven er ook mooi uitzien. Dat komt omdat we geanodiseerd aluminium gebruiken voor onze profielen. Tijdens het anodisatieproces krijgt aluminium een gecontroleerde oxidatielaag. Simpel gezegd: er ontstaat een harde, slijtvaste laag dat het onderliggend aluminium beschermd. Daarmee zijn onze dakdragers beschermd tegen agressieve externe invloeden: UV, zeelucht, sneeuw, regen, ... maar ook tegen wrijving, slijtage en roest.

Daarenboven hebben onze dakdragers een lage onderhoudsbehoefte. Het best te onderhouden met PH neutrale reinigingsmiddelen.

een milieuvriendelijke dakdrager

Onze dakdragers zijn aerodynamisch gedesigned en licht in gewicht. Dat zorgt voor minder verbruik van de wagen en dus ook minder CO2-uitstoot. Bovendien kozen we bewust ook voor het recycleerbare karakter van aluminium. Daarom gebruiken we geen verf voor onze zwarte series. Wij bedachten een speciale techniek die milieuvriendelijker is. Zo blijven ook onze zwarte dakdragers wel recycleerbaar. Ook hechten we waarde aan de nabijheid van onze leveranciers en onze verpakkingen.

Door hun afwerking en duurzame materialen hebben onze imperialen een hele lange levensduur. Bij mobietec koopt u een dakdrager die 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar is.

een veilige dakdrager dat alles omvat

mobietec imperialen worden grondig getest alvorens ze de deur uitgaan. Zowel theoretisch als in de praktijk. De dwarsliggers zijn breed en voorzien van anti-slip. Zo kan er steeds veilig op het imperiaal bewogen worden. Voor extra veiligheid kan op ieder imperiaal ook een loopplaat worden toegevoegd.

mobietec levert een volledig geassembleerd imperiaal, klaar voor montage op het voertuig. Onze imperialen hebben standaard een spoiler inbegrepen. Deze zorgt ervoor dat de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de wagen vloeit. Bij bestelwagens zonder achterklep wordt ook standaard een ladderrol voorzien. Daardoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op het imperiaal geladen worden.

een dakdrager op maat van uw wagen

Wij produceren dakdragers op maat van iedere bestelwagen. Daarnaast is maatwerk één van onze specialiteiten. Wilt u een speciaal ontwerp, een dakdrager of glasrasteel dat net iets anders is? Geen enkel probleem. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp: alles kan! Door de modulaire opbouw en de intelligente profielen is maatwerk snel te realiseren. Wij gebruiken een unieke T-gleuf in onze profielen zodat elke aanpassing snel mechanisch ineen gezet kan worden. Dat maakt ook het monteren van verschillende accessoires eenvoudig. Bovendien zorgt onze productie binnenshuis ervoor dat we dit snel kunnen realiseren.

verschillende types dakdragers

Een universele dakdrager bestaat niet. We kunnen iedere vakman ook niet over éénzelfde kam scheren. Loodgieters, schilders, ramenplaatsers, ruitenwassers,... iedereen heeft ander materiaal te vervoeren. Om tegemoet te komen aan verschillende transportbehoeften, hebben wij verschillende modellen dragers ontworpen:

  • dakdragers met gesloten zijkant
  • dakdragers met open zijkant
  • platte dakdragers

Wilt u weten welke dakdrager het best bij uw wagen en gebruiksbehoeften past? Dan zijn er enkele zaken in het achterhoofd te houden. Allereerst kijken we naar welke goederen vervoerd moeten worden. Daarnaast speelt het ook een rol hoe vaak u het imperiaal nodig heeft en waar u kan parkeren. Als laatste heeft natuurlijk ook de grootte van uw wagen een invloed.

mobietec dakdrager kopen?

In samenspraak ontwikkelen we steeds een dakdrager volgens uw specifieke noden. Wat u ook vervoert, uw mobietec dakdrager zal voldoen aan uw eisen. 

Overtuigd van onze kracht? Gebruik onze online productzoeker om een offerte aan te vragen bij een mobietec verdeler in uw buurt. Ook voor deskundig advies kunt u terecht bij een van de vele erkende mobietec verdelers. Ons netwerk telt momenteel meer dan 5000 garages en ombouwers verspreid over geheel Europa.

Alle imperialen worden volledig geassembleerd geleverd en zijn eenvoudig te monteren. U geniet standaard van 2 jaar garantie. Registreer uw imperiaal op onze website en geniet van nog 2 jaar extra.