de beste dakdragers voor bedrijfswagens | Mobietec
mobietec dakdragers in aluminium
Serie 1 imperialen mobietec - zwart en naturel
dakdrager serie 2 op Renault Master - open zijkant
Serie 3 imperialen - zonder zijkant - zwart
mobietec imperiaal serie 1 V45
mobietec imperiaal serie 1 V72
mobietec imperiaal serie 2V 50_80
mobietec imperiaal serie 2V 80_110
mobietec imperiaal serie 3V

de beste dakdrager voor bestelwagens

Wilt u de efficiëntie en het laadvermogen van uw bedrijfswagen vergroten? Dan heeft u een professionele dakdrager nodig, ook wel een imperiaal genoemd. Een imperiaal is de oplossing om lang materiaal, zoals ladders/planken/balken/buizen, te vervoeren met een bestelwagen. Daarmee wint u om te beginnen veel plaats binnenin de bestelwagen. Dat maakt de bedrijfswageninrichting een stuk gemakkelijker. Daarnaast bespaart het ook trips heen en weer om materiaal op bestemming te krijgen.

Bij mobietec bent u aan het juiste adres voor een dakdrager op uw maat. Wij hebben ons gespecialiseerd in ontwerp en productie van de beste professionele dakdragers. Zo ontwikkelden wij een uitgebreid gamma imperialen die aan alle verschillende gebruiksbehoeftes voldoen. Ook kozen wij zorgvuldig de juiste materialen uit. Iedere professionele vakman kan bij onze verdelers terecht voor een dakdrager op maat.

Wat kan je verwachten van onze dakdragers? Dat lichten we graag verder toe. Bij mobietec kan je terecht voor:

een lichte dakdrager met een hoge draagkracht

Een mobietec imperiaal wordt vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS. Deze combinatie is enorm sterk en tegelijk zeer laag in gewicht.

Onze dakdragers zijn zodanig sterk dat u er bij wijze van spreken olifanten mee zou kunnen vervoeren. Natuurlijk moet uw wagen dat ook aankunnen. U mag het dak van uw wagen enkel en alleen beladen tot het maximaal toegelaten gewicht, aangegeven door de fabrikant. Maar met onze dakdragers heeft u het grote voordeel dat u weinig laadcapaciteit verliest aan de dakdrager zelf. Dat lijkt ons zonde. 

een dakdrager voor alle weersomstandigheden, roestvrij

Aluminium imperialen ogen niet alleen mooi, ze blijven er ook mooi uitzien. Dat komt omdat we geanodiseerd aluminium gebruiken voor onze profielen. Tijdens het anodisatieproces krijgt aluminium een gecontroleerde oxidatielaag. Simpel gezegd: er ontstaat een harde, slijtvaste laag dat het onderliggend aluminium beschermd. Daarmee zijn onze dakdragers beschermd tegen agressieve externe invloeden: UV, zeelucht, sneeuw, regen, ... maar ook tegen wrijving, slijtage en roest.

Daarenboven hebben onze dakdragers een lage onderhoudsbehoefte. Het best te onderhouden met PH neutrale reinigingsmiddelen.

een milieuvriendelijke dakdrager

Onze dakdragers zijn aerodynamisch gedesigned en licht in gewicht. Dat zorgt voor minder verbruik van de wagen en dus ook minder CO2-uitstoot. Bovendien kozen we bewust ook voor het recycleerbare karakter van aluminium. Daarom gebruiken we geen verf voor onze zwarte series. Wij bedachten een speciale techniek die milieuvriendelijker is. Zo blijven ook onze zwarte dakdragers wel recycleerbaar. Ook hechten we waarde aan de nabijheid van onze leveranciers en onze verpakkingen.

Door hun afwerking en duurzame materialen hebben onze imperialen een hele lange levensduur. Bij mobietec koopt u een dakdrager die 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar is.

een veilige dakdrager dat alles omvat

mobietec imperialen worden grondig getest alvorens ze de deur uitgaan. Zowel theoretisch als in de praktijk. De dwarsliggers zijn breed en voorzien van anti-slip. Zo kan er steeds veilig op het imperiaal bewogen worden. Voor extra veiligheid kan op ieder imperiaal ook een loopplaat worden toegevoegd.

mobietec levert een volledig geassembleerd imperiaal, klaar voor montage op het voertuig. Onze imperialen hebben standaard een spoiler inbegrepen. Deze zorgt ervoor dat de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de wagen vloeit. Bij bestelwagens zonder achterklep wordt ook standaard een ladderrol voorzien. Daardoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op het imperiaal geladen worden.

een dakdrager op maat van uw wagen

Wij produceren dakdragers op maat van iedere bestelwagen. Daarnaast is maatwerk één van onze specialiteiten. Wilt u een speciaal ontwerp, een dakdrager of glasrasteel dat net iets anders is? Geen enkel probleem. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp: alles kan! Door de modulaire opbouw en de intelligente profielen is maatwerk snel te realiseren. Wij gebruiken een unieke T-gleuf in onze profielen zodat elke aanpassing snel mechanisch ineen gezet kan worden. Dat maakt ook het monteren van verschillende accessoires eenvoudig. Bovendien zorgt onze productie binnenshuis ervoor dat we dit snel kunnen realiseren.

verschillende types dakdragers

Een universele dakdrager bestaat niet. We kunnen iedere vakman ook niet over éénzelfde kam scheren. Loodgieters, schilders, ramenplaatsers, ruitenwassers,... iedereen heeft ander materiaal te vervoeren. Om tegemoet te komen aan verschillende transportbehoeften, hebben wij verschillende modellen dragers ontworpen:

  • Dakdragers met gesloten zijkant
  • Dakdragers met open zijkant
  • Platte dakdragers

Wilt u weten welke dakdrager het best bij uw wagen en gebruiksbehoeften past? Dan zijn er enkele zaken in het achterhoofd te houden. Allereerst kijken we naar welke goederen vervoerd moeten worden. Daarnaast speelt het ook een rol hoe vaak u het imperiaal nodig heeft en waar u kan parkeren. Als laatste heeft natuurlijk ook de grootte van uw wagen een invloed.

In samenspraak ontwikkelen we steeds een dakdrager volgens uw specifieke noden. Wat u ook vervoert, een mobietec dakdrager zal voldoen aan uw eisen. Overtuigd van onze kracht? Gebruik de online productzoeker om een offerte aan te vragen. Wij verwijzen u daarna met veel plezier door naar een mobietec dealer in uw buurt.

 

mobietec dakdrager kopen?

Voor een deskundig advies kunt u langsgaan bij een van de vele erkende mobietec verdelers. Ons netwerk telt momenteel meer dan 5000 garages en ombouwers verspreid over geheel Europa.

Opgelet: binnenkort zal er een dealer locator op onze website beschikbaar zijn, zodat u gemakkelijker een verdeler in uw buurt kunt vinden. Wilt u hiervan op de hoogte gebracht worden? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

 


advies nodig?

download nu onze gids:

de juiste dakdrager vinden in vier stappen

Een dakdrager met gesloten zijkant, open zijkant, zonder zijkant,… Ziet u door de bomen het bos niet meer? Download dan nu onze gids “De juiste dakdrager vinden in 4 stappen”. Aan de hand 4 simpele vragen komt u zo te weten welke dakdrager het best bij uw noden past. 

Vul uw naam en e-mail in en wij sturen de E-guide GRATIS naar u toe!