Nieuws | Mobietec

nieuws

mobietec lanceert klantenportaal

mobietec lanceert klantenportaal

Er werd een op maat gemaakt klantenportaal ontwikkeld voor mobietec klanten. Deze vormt de link tussen importeurs, garagisten, ombouwers en mobietec. Als mobietec dealer kun je hier terecht voor het opmaken van offertes voor je klanten, het plaatsen van bestellingen bij mobietec, het opvragen van technische info en montagetekeningen en het aanvragen van allerlei marketingmateriaal.

mobietec lanceert nieuwe laddertypes

Ons laddergamma kende dit jaar een uitbreiding. Naast de ladder op achterdeur, op scharnieren en de geïntegreerde ladder, werden ook de interne, de roterende en de vouwladder geïntroduceerd.  Een gamma van 6 compleet verschillende laddertypes, inspelend op de verschillende noden van de klanten.

Nieuwe zaagmachine voor mobietec

Nieuwe zaagmachine

De nieuwe zaagmachine, die zal gebruikt worden op de tweede productiesite, werd in verschillende delen aangeleverd. De machine zal onze assemblage afdeling voorzien van op maat gesneden profielen voor een nieuwe productlijn.

Trends Gazellen 2019

18 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen, een award voor snelgroeiende bedrijven. 

Mobietec verschijnt in de pers

mobietec verschijnt in de pers

In de bijlage 13 van Trends verscheen een artikel over de nominatie van mobietec voor de Trends Gazellen 2019. Een beknopt maar volledig overzicht van mobietec als bedrijf.

Autosalon 2019

Kom zeker een kijkje nemen op onze stand 12.08 in het Van Solutions paleis (paleis 12).

Bestelauto Expo

In november 2018 nam mobietec voor de eerste keer deel aan Bestelauto Expo in het Nederlandse Houten. Het werd een aangename ervaring en we hopen er in 2019 opnieuw bij te zijn.