nieuws | Mobietec

nieuws

dakdrager op maat van de nieuwe Renault Kangoo

Dakdragers op maat van de nieuwe Renault Kangoo

Dakdragers, ladders, glasdragers en andere accessoires zijn nu ook te bestellen op maat van de nieuwe Renault Kangoo.  

mobietec-promo-free-ladder

Black Friday Promo

GRATIS standaard LADDER op achterdeur*

*Verkoopsvoorwaarden: Aanbod geldig voor bestellingen vanaf vrijdag 27/11/2020 tot zaterdag 28/11/2020 23:59 uur, voor leveringen gepland binnen 2020. 

zaagmachine

nieuwe zaagmachine

Onze andere machine stoppen met “zagen” over zijn te hoge werklast. We hebben onszelf namelijk verwend op een nieuwe zaagmachine. Zo efficiënt en productief mogelijk werken, dat doen we graag bij mobietec. Klaar voor al uw bestellingen!

Nu ook op de baan te spotten

Onze spiksplinternieuwe bedrijfswagen voor Nederland en België, zodat we jullie nog sneller en gemakkelijker kunnen bijstaan.

mobietec teambuilding

mobietec teambuilding

Vrijdag 11 oktober beleefden alle mobietec medewerkers een leuke dag aan zee tijdens de jaarlijkse teambuilding.

mobietec steunt de warmste week

mobietec springt in de bres voor vzw De Zonnegloed

mobietec draagt als Belgische producent van aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen, graag zijn steentje bij om verwaarloosde dieren terug een toekomst te geven. Daarom schenkt mobietec tijdens de maanden oktober, november en december per verkocht product een deel van de opbrengst aan vzw De Zonnegloed. In deze drukke en stressvolle tijden helpen dieren ons terug te ontspannen en te genieten. Hoog tijd dus om iets voor hen terug te doen. Help ons mee het verschil maken tussen leven en dood voor dieren in nood.

mobietec lanceert nieuwe laddertypes

Ons laddergamma kende dit jaar een uitbreiding. Naast de ladder op achterdeur, op scharnieren en de geïntegreerde ladder, werden ook de interne, de roterende en de vouwladder geïntroduceerd.  Een gamma van 6 compleet verschillende laddertypes, inspelend op de verschillende noden van de klanten.

mobietec op NUFAM 2019

NUFAM 2019

Eind september nam mobietec voor de eerste keer deel aan NUFAM in Karlsruhe. 

NUFAM 2019 is de vakbeurs voor de bedrijfsvoertuigensector in Duitsland en voor experts en gasten uit o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Compact en toch uitgebreid, duidelijk gestructureerd en ook divers, biedt NUFAM een mooi overzicht van wat reilt en zeilt binnen de sector van de bedrijfsvoertuigen. .

mobietec lanceert klantenportaal

mobietec lanceert klantenportaal

Er werd een op maat gemaakt klantenportaal ontwikkeld voor mobietec klanten. Deze vormt de link tussen importeurs, garagisten, ombouwers en mobietec. Als mobietec dealer kun je hier terecht voor het opmaken van offertes voor je klanten, het plaatsen van bestellingen bij mobietec, het opvragen van technische info en montagetekeningen en het aanvragen van allerlei marketingmateriaal.

Trends Gazellen 2019

18 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen, een award voor snelgroeiende bedrijven. 

Nieuwe zaagmachine voor mobietec

Nieuwe zaagmachine

De nieuwe zaagmachine, die zal gebruikt worden op de tweede productiesite, werd in verschillende delen aangeleverd. De machine zal onze assemblage afdeling voorzien van op maat gesneden profielen voor een nieuwe productlijn.

Autosalon 2019

Kom zeker een kijkje nemen op onze stand 12.08 in het Van Solutions paleis (paleis 12).