Glasdragers | Mobietec
mobietec externe glasdrager
mobietec interne glasdrager

Glasdrager gamma

Voor het veilig en makkelijk vervoeren van glas

Bij mobietec produceren we zowel interne als externe glasdragers. Beiden geschikt voor het veilig vervoeren van glas, plaatwerk of ramen.

Standaard worden 2 klemstokken voorzien om de lading op zijn plaats te houden. De rubberinleg, getest op wrijvingsweerstand (getest met lading 1.8G), absorbeert de schokken tijdens het transport en laat uiteraard geen sporen na op de lading. De steunen (accessoires) zijn inklapbaar, zodat er terug meer vloeroppervlak kan vrijgemaakt worden wanneer het resteel niet gebruikt wordt. De glasdragers, ook glasrestelen genoemd, worden gebouwd en getest volgens verschillende Europese EN normen.

Laag in gewicht, hoog in draagkracht

Bij mobietec worden glasdragers vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS. Dit zorgt ervoor dat de glasdrager een lange levensduur heeft, alsook een laag eigengewicht met een hoog laadvermogen. Bovendien blijft de glasdrager er zijn hele levenscyclus goed uitzien.

Glasdrager kopen naar uw wens

Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een ingewerkte ladder, extra horizontale of verticale steunen, etc. kunnen op uw vraag worden toegevoegd. Ook kunnen de glasrestelen op verschillende manieren gemonteerd worden. Hetzij door de zijkant, hetzij zonder boren, waardoor het gemakkelijk en snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden. Deze constructie wordt voor elke type voertuig standaard gemaakt, maar heel vaak komt er maatwerk bij kijken volgens specifieke noden van de klant.

Interne glasrestelen

Ten opzichte van een externe glasdrager heeft een interne glasdrager het extra voordeel dat het diefstal van de kostbare lading helpt voorkomen en jouw materiaal tegen de weersomstandigheden beschermt.

Externe glasrestelen

Met een extern glasresteel bespaart u de interne ruimte van uw bestelwagen en vermijd u het gebruik van een aanhangwagen.