Glasdragers | Mobietec
mobietec externe glasdrager
mobietec interne glasdrager

GLASDRAGERS

EXTERN GLASRASTEEL

De mobietec glasrastelen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van plaatwerk, glas of ramen. De glasrastelen zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS, wat zorgt voor duurzaamheid. Bovendien zijn de glasrastelen getest volgens verschillende Europese EN normen.

De bevestiging aan de wagen kan op verschillende manieren: hetzij door de zijkant, hetzij zonder boren, waardoor het glasrasteel gemakkelijk en snel kan gemonteerd en gedemonteerd worden. Deze constructie wordt voor elke type voertuig standaard gemaakt, maar heel vaak komt er maatwerk bij kijken volgens specifieke noden van de klant.

Standaard worden 2 klemstokken voorzien om de lading op zijn plaats te houden.
Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een ingewerkte ladder, extra horizontale of verticale steunen, … kunnen op uw vraag toegevoegd worden.

INTERN GLASRASTEEL

Met een mobietec interne glasdrager vervoert u op een makkelijke en veilige manier glasplaten, ruiten, raamkozijnen en panelen. Ten opzichte van een extern glasrasteel, heeft een intern glasrasteel het extra voordeel dat het diefstal van uw kostbare lading helpt voorkomen en uw materiaal tegen weersomstandigheden beschermt.

Voor glasvervoer binnenin de bestelwagen, hebben wij een constructie die op maat van het voertuig gemaakt wordt. De mobietec glasdrager kan zowel aan de linkerkant, aan de rechterkant, of aan beide kanten geïnstalleerd worden. De rubberinleg, getest op wrijvingsweerstand (getest met lading 1.8G), absorbeert de schokken tijdens het transport en laat uiteraard geen sporen na op de lading. De steunen (accessoires) zijn inklapbaar, zodat er terug meer vloeroppervlak kan vrijgemaakt worden wanneer het rasteel niet gebruikt wordt. Bovendien zijn alle versies beschikbaar met of zonder klemstokken, om het glas op zijn plaats te houden.