werken bij mobietec - alle openstaande vacatures

word lid van het mobietec-team!

 

mobietec is altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken. 

wie zijn we?

mobietec is een Belgische fabrikant van aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen. Wij produceren aluminium dakdragers, ladders, glasdragers en meer voor alle types bestelwagens. Dat zegt je misschien niet meteen iets, maar deze markt is veel groter dan je denkt. Wat moet je je hier dan bij voorstellen? Wel, simpel gezegd maken wij het leven van de vakman gemakkelijker door hun bedrijfswagen te optimaliseren. 

Je bent ons onbewust al eens tegengekomen

Kijk eens goed om je heen wanneer je nog eens op de baan bent. In België alleen al zijn de voorbije vijf jaar al meer dan 10.000 mobietec dakdragers geïnstalleerd. Je ziet ze dan ook overal terug. 

Intussen blijft mobietec nog groeien, waardoor we continue opzoek zijn naar nieuwe mensen. 

Lijkt het jou wat om deel te zijn van een groeiend bedrijf? 

Kom dan deel uitmaken van het mobietec-team. Bekijk onderaan deze pagina welke vacatures wij momenteel hebben open staan. Je kan meteen solliciteren.

onze verwachtingen van toekomstige medewerkers

Uiteraard zijn we op zoek naar de juiste kennis en/of vaardigheden voor de functie waarvoor je solliciteert. Maar wat wij nog belangrijker vinden is jouw motivatie. Ben je niet zeker of je genoeg ervaring hebt, maar heb je wel zin om erin te vliegen en bij te leren? Dat is voldoende! Bijna alle functies bij mobietec gaan gepaard met een startersopleiding.

daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij dezelfde waarden deelt

We ontwerpen en bouwen producten voor mensen met een innovatieve mindset die comfortabel en efficiënt willen werken. En zo werken wij zelf ook graag. Onze belangrijkste waarden zijn open communicatie, samenwerking, dingen durven bespreken en vertrouwen.

in ruil daarvoor bieden wij jou:

Een goede begeleiding, een verantwoordelijke functie, een leuk team van collega’s en een salarispakket aangepast aan jouw kennis en ervaring. 

 

bekijk onze vacatures

 

solliciteer meteen

Heb je de job gevonden die jou op het lijf geschreven is? Super! Laat je gegevens achter en geef ons de kans om je sollicitatie met enkele collega's af te stemmen. We bekijken elke sollicitatie graag met de nodige aandacht.