mobietec - toonaangevende fabrikant van aluminium dakdragers op maat

Dit is mobietec - we carry your load.

Of je nu een loodgieter, timmerman, ramenplaatser of dakbedekker bent... wij werken allemaal het liefst in een comfortabele en efficiënte omgeving. Bij mobietec geloven wij dat comfort en efficiëntie leiden naar betere werkprestaties. En dat praktisch ook mooi mag zijn. Daarom maken wij kwaliteitsvolle, sterke, lichte en mooi afgewerkte dakdragers en andere bedrijfwagenaccessoires. En dat op maat voor iedere vakman.

Wij produceren dakdragers, ladders en glasdragers die 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar zijn. Dankzij een unieke combinatie van aluminium en inox ontstaan dakdragers die uitzonderlijk licht en verbazend sterk zijn. Bovendien zijn ze snel geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar.

We carry your ladders
We carry your beams
We carry your pipes
We carry your glassware
We carry your load.

Dakdragerspecialist sinds 2005

mobietec werd opgericht in 2005 door Hans Bruynooghe. Het begon allemaal met zijn eigen zoektocht naar de perfecte dakdrager. Je kent het wel: je weet exact wat je wilt, maar niets tipt aan wat je in gedachten hebt. Dus ging Hans zelf aan de slag. Hij geloofde in de sterkte van aluminium boven staal nog voor iemand anders dat deed. Zijn succes was een dakdrager op maat dat uitzonderlijk licht en verbazend sterk was. En bovendien ook nog eens efficiënt en comfortabel te gebruiken. Vrienden, familie, kennissen, de vraag nam snel toe. Het was het ontstaan van mobietec.

Reeds 18 jaar is mobietec de toonaangevende producent van aluminium accessoires voor bedrijfsvoertuigen. Wij zijn specialist in het binnenhuis produceren van dakdragers, glasdragers, ladders en meer. Onze focus ligt steeds op kwaliteit, zowel bij product als klantenservice. We voldoen aan speciale behoeften van elke klant en vinden voor alles een oplossing.

Een blik achter de schermen in het mobietec productiehuis

Ontworpen door experts binnenshuis

Alle mobietec producten worden ontworpen in onze eigen R&D-afdeling. Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor iedere nieuwe wagen producten ontwerpen. Ook bestaande producten blijven we verbeteren. Daarbij hechten we waarde aan aerodynamica, sterkte, gebruiksgemak, gewicht en looks.

Een aerodynamisch design en hoge draagkracht: wat betekent dat nu juist? Met een mobietec dakdrager kunt u meer materiaal vervoeren. Het lage gewicht benut namelijk minder van uw maximale daklast. En dat terwijl uw wagen minder verbruikt en u minder last heeft van geluid. Onze producten hebben een zeer lange levenstermijn en blijven er ook goed uitzien.

Daarnaast is maatwerk één van onze specialiteiten. Wilt u een speciaal ontwerp, een dakdrager of glasrasteel dat net iets anders is? Geen enkel probleem. Van kleine aanpassingen aan onze basisproducten tot een volledig nieuw ontwerp: alles kan! Onze productie binnenshuis zorgt bovendien dat we dit snel kunnen realiseren.

Grondig getest met de nodige certificaten

Na de ontwikkeling van eerste prototypes worden onze producten uitvoerig getest. Theoretische testen gebeuren via gespecialiseerde computerprogramma’s. Gebruikstesten worden in ons atelier en/of buitenshuis uitgevoerd.

Indien een certificatie vereist is, wordt er met een erkende externe partner gewerkt. Lees meer over onze certificaten hier.

Ieder gemaakt product wordt tijdens het productieproces onderworpen aan verschillende controles. Zonder complete check gaan ze niet de deur uit.

Productie met respect voor het milieu

We kozen bewust voor het recycleerbare en lichte karakter van aluminium. Het lichte gewicht zorgt voor minder verbruik van de wagen en dus ook minder CO2-uitstoot. Daarnaast kozen we voor het proces anodisatie in plaats van lakken. Een gelakte dakdrager, in het zwart geverfd bijvoorbeeld, kan niet meer gerecycleerd worden. Onze naturel en zwart geanodiseerde producten wel. Anodisatie is een gecontroleerde oxidatielaag die de aluminium profielen een hoge bescherming geeft. Door het anodiseren ontstaat een harde, slijtvaste laag die het onderliggende aluminium goed beschermt.

Ook hechten we waarde aan de nabijheid van onze leveranciers en onze verpakkingen.

We carry your load – hoe doen we dat? 

Onze focus ligt steeds op kwaliteit, zowel in productie als in service.

Kwaliteit

We kozen zorgvuldig de beste materialen uit voor onze bedrijfswagenaccessoires. Roest, krassen en slijtageschade zijn verleden tijd. Geanodiseerd aluminium is zeer sterk en tegelijk licht in gewicht. Daarnaast heeft het een mooie uistraling en is het bestand tegen alle weersomstandigheden.

Om onze kwaliteit te garanderen bieden wij 2 jaar garantie op al onze producten. Registreer uw product via deze link en u krijgt daar nogmaals 2 jaar bij.

Aan een eerlijke prijs

Onze producten zijn allesomvattend. Zo is een mSlide en spoiler standaard bij een imperiaal inbegrepen. Ook leveren wij een volledig geassembleerd product, klaar voor montage op het voertuig. Dit wordt bij ons niet aan een meerprijs bijgerekend.

Benieuwd naar onze prijzen? Gebruik onze productzoeker om een offerte aan te vragen bij een verdeler in uw buurt.

Snel

Onze productie binnenshuis zorgt ervoor dat we het gevraagde product snel kunnen maken. Dit geldt zowel voor standaard producten als maatwerk. In België leveren wij binnen de week, elders in Europa binnen de twee weken.

De telefoon wordt doorgaans onmiddellijk opgenomen. Ook e-mails of aanvragen worden binnen de dag beantwoord. In België hebben we een serviceteam op de baan zodat wij indien nodig zo snel mogelijk bij u kunnen staan.

Uitstekende klantenservice

Wij willen u bijstaan waar nodig van het moment van aanvraag tot zelfs na de verkoop. Onze focus op comfort en efficiëntie trekken wij door tot op onze website. Iedereen mag onze productzoeker gebruiken om zijn/haar product te vinden. U kan zelfs een offerte aanvragen bij een dealer in uw buurt!

Van het moment van aanvraag nemen wij alles over. Tot aan de effectieve plaatsing van het product op uw wagen hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

U vraagt, wij dragen.